Jag är en av branschrådet svensk massage certifierad massör och diplomerad massageterapeut som är verksam i Kävlinge sedan 1999. Jag jobbar på min egen mottagning och på olika företag samt Kävlinge handbollsklubb, där jag jobbar med deras seniorspelare på herr och damsida. När det gäller företagen jobbar jag ute på arbetsplatserna eller tar emot på mottagningen efter överenskommelse med företagsledningen.
 
  Massage
Teknikerna som jag använder är Klassisk massage, Muskeltöjning och Triggerpunkter. Massage används för att få musklerna att slappna av, öka blod- och lymfcirkulationen, öka hormonutsöndringen samt för rent välbefinnande.
 
  Muskeltöjning
Muskeltöjning är till för att återställa längden på muskler som av någon anledning blivit förkortade. Detta för att återfå full rörlighet och balans i rörelseapparaten. Genom denna behandling minskas eller i bästa fall elimineras smärta och andra besvär som t.ex. huvudvärk, musarm, ryggont, falsk ischias o.s.v.
 
  Triggerpunktsbehandling
Triggerpunktsbehandling är i princip en lite hårdare terapi för att få musklerna att slappna av och för att triggerpunkterna i sig projicerar smärta till andra ställen i kroppen. T.ex. en triggerpunkt på skulderbladet kan projicera smärta, domningar och nedsatt styrka i hela armen t.o.m. handen.